Znaky:
- Stroj je veľmi jednoduchý na používanie a servis, a to vďaka jednoduchej a spoľahlivej mechanike a kompaktnému elektronickému panelu
- Aby sa stroj udržal v najlepších hygienických podmienkach a aby sa udržala jeho dlhá životnosť je telo a všetky časti stroja, ktoré prichádzajú do styku s cestom, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 304, s výnimkou matice vyrobenej z kovovej zliatiny vhodnej pre potraviny
- Extrúzna trubica je chladená vodou za účelom zníženia tepla generovaného tlakom
- Každá potenciálne nebezpečná časť zariadenia má vhodnú bezpečnostnú ochranu
- P55DV je vybavený druhou násypkou, ktorá mieša cesto, zatiaľ čo hlavná násypka udržiava extrúziu produktu bez zastavenia výrobného cyklu miešania
- Pasterizačný extrudér je k dispozícii vo verziách; 220 voltov jednofázový, 240 voltový jednofázový alebo 380 voltov trojfázový
- Štandardné vybavenie zahŕňa násypky, elektronický krájač na krátke cestoviny (ako fusilli, gnocchetti, maccheroni ...), vozík z nehrdzavejúcej ocele a ventilátor pre povrchové sušenie cestovín
- P55DV sa dá použiť spolu s našimi raviolovými strojmi
Technická špecifikácia:
- Efektívna výroba: 50 kg/h
- Výroba pri extrúzii: 50 kg/h
- Kapacita miešacej násypky: 10 kg
- Kapacita druhej miešacej násypky: 8 kg
- Priemer matice: 109 mm
- Rozmery: 88 x 114x 168 cm
- Váha: 180 kg
- Maximálna spotreba energie: 2,1 kW
|
|

|